sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Kuntavaaleissa joka kunnassa esiin myös Suomelta ryöstettyjen alueiden palautus: Mitä tarkoittaa Karjala takaisin? Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa. - Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä. Viitteet: Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13 Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193 Huomio: Katse itään päin: Karjala takaisin ja Ryssä helvettiin loisimasta kansakuntamme alueilla!

#Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto kävi 1 kerran Liuksialan uimarannalla uimassa 2.6.2024 
https://Aluepalautukset-moskovan-oblastilta.blogspot.com/

#Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto kävi 1 kerran Liuksialan uimarannalla uimassa 2.6.2024 kuva7
https://Laatokka-Suomen-suurin-jarvi.blogspot.com 

Kuntavaaleissa Tampereen lisäksi, joka kunnassa esiin myös Suomelta ryöstettyjen ja miehitettyjen alueiden palautus, niin Suomelle Ukrainalle Virolle kuin muillekin moskovan sotarikollisen parasiittivaltion uhreille

#Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto kävi 1 kerran Liuksialan uimarannalla uimassa 2.6.2024 kuva3

Mitä tarkoittaa Karjala takaisin? Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavalla lailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä. 

Viitteet: Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13 Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193 Huomio: Katse itään päin: Karjala takaisin ja Ryssä helvettiin loisimasta kansakuntamme alueilla! Ystävällisesti kansakuntamme asialla tamperelainen historioitsija ja aluepalauttaja Seppo Lehto ja monet muut jotka ovat tätä mieltä. 


Yhteydenotot valtiollisissa vaaliasioissa yhteiskunnallisissa asioissa:
Vapaussoturi@gmail.com
Seppo Lehto Huk aluepalauttaja, ole sinäkin?


Suosittelemme aluepalautuksia kansakunnallemme! Palaute blogia koskien: petsamotakaisin1(at)gmail.com

#Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto kävi 1 kerran Liuksialan uimarannalla uimassa 2.6.2024 kuva22


-----------------------
--------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti